Honlapok, ingyenes, vagy olcsó honlapkészítéshez segítség kérése. |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Honlapok, ingyenes, vagy olcsó honlapkészítéshez segítség kérése. |
Jun 7 2007, 03:36 PM
Létrehozva:
|
|
|
Tiszteletbeli Tag ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tiszteletbeli Tag Hozzászólások: 771 Regisztrált: 26-April 06 Azonosító: 484 |
Bocs koma nem akartam ennyire oda szolni de felhuztam magam........ mégegszer bocs!!!!!!
|
|
|
|
Jun 7 2007, 08:03 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Aktív Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Aktív fórumozó Hozzászólások: 265 Regisztrált: 17-March 07 Innen: Magyarország/Miskolc/Nyiregyháza Azonosító: 1,471 |
Semmi baj
-------------------- ![]() http://www.cpx24.com/promote.php?id=Matifu96<= Pls egy kattot akik idáig elolvastak... 1996-2007 Matifu© S.A.R.L |
|
|
|
Jun 8 2007, 10:35 PM
Létrehozva:
|
|
|
Tiszteletbeli Tag ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: banned Hozzászólások: 1,925 Regisztrált: 13-July 06 Innen: Hungary/Szeged Azonosító: 588 |
az extra a kis reklámjával már nemis jó, a freewebnek durva hibái vannak, ott ment egy évig egy lapom, hát a hátam közepére sem kell
cwi meg szintén reklámos... Inkább megyek külföldire , freehostia, vannak korlátjai, de reklámmentes és domaint is rakhatok hozzá.Ad cpanelt is ami az ingyeneseken nemdivat, pláne magyarhonban. uw.hu állandóan agyon van terhelve a rendszer, az admin egyszer nem tet ki egy perjelet ugyhogy mindenki adminjogon törölgette a lapokat.... dox.hu szintén agyon an terhelve, ftp problémák,stb... szinte a létező összes magyar tárat kiprobáltam de egyik sem tetszik -------------------- GuineaPig PTC Saját PTC-m, 5 cent kifizetés!Kolónia-Pirates Chat Chat,fájlcserélő és közösségi oldal! Fizető programok gyüjteménye! |
|
|
|
Jun 8 2007, 10:36 PM
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() Csoport: Újonc Hozzászólások: 37 Regisztrált: 12-April 07 Azonosító: 1,644 |
Kiprobaltam az extrat,nekem nagyon bejon
|
|
|
|
Jun 12 2007, 11:30 PM
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() Csoport: Újonc Hozzászólások: 37 Regisztrált: 12-April 07 Azonosító: 1,644 |
mindenkilapja.hu ,itt konnyu weboldalat szerkeszteni,reszletes utmutato van es amikor regisztralsz automatikusan fent is van az oldalad a neten,kozben lehet szerkeszteni.konnyen gyorsan meg lehet csinalni,mar sablon van elore.
|
|
|
|
Nov 26 2007, 12:58 PM
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Újonc Hozzászólások: 16 Regisztrált: 12-August 07 Azonosító: 2,041 |
(nagyanyó @ May 8 2006, 05:14 PM) [snapback]957302[/snapback] Kedves fórumozók. Szeretnék egy saját honlapot készíteni. Több helyen láttam weblapkészítő varázslót, de amelyikkel valamennyire boldogulnék azt nem tudom hogy tehetem át utána arra a tárhelyre amit az internetelőfizetéssel kapok. A T-online weblabvarázslójával egyáltalán nem tudok boldogulni. Amennyiben valaki tud segíteni, kérem írjon az e-mail címemre. Előre is köszönöm, Nagyanyó A kérdés az, s ezt kell megválaszolnod magadnak, hogy mennyire programozható felületre van szükséged, azaz pontosan mire kell a weboldal? Ha szükséged van PHP és MySQL támogatásokra, tehát dinamikus weboldalt akarsz csinálni, akkor a Gportal tényleg egy jó választás lehet. De ha elég neked egy statikus oldal is, mert leginkább csak egy névjegykártya szerű oldalt szeretnél, s ráadásul azt reklámmentesen, mindig elérhetően (ez alatt azt értsd, hogy egy évben 1 mp leállás sincs), akkor ajánlom neked a Google Inc. egyik szolgáltatását a Googlepages -t. Egy példa egy oldal kivitelezésére -> tőzsde. Látod, ez reklámmentes, amolyan névjegykártyaszerű, ingyenes és nincs 1 mp leállás sem egy évben. Ha érdekel a dolog tudok segíteni a kezelőfelület használatában. Bár elég egyszerű. Elég ha van egy Gmail fiókod és már fogod tudni is használni a www.googlepages.com címen. -------------------- |
|
|
|
Nov 26 2007, 06:56 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Aktív Fórumozó Csoport: Moderátor Hozzászólások: 289 Regisztrált: 22-August 07 Innen: Dunavarsány Azonosító: 2,068 |
Kedves Marketiva!
Figyelemre méltó a segiteni akarásod másokon, ez pozitív dolog! Viszont számtalan alkalommal régi témákat ollózól ki amiken már túlvagyunk. Szerintem túl ero~s reklámpolitikát folytatsz a marketivás forex-re öszpontosítva. Nagyon szélso~séges a nézeted a GPT világávan kapcsolatban. Hidd el, hogy aki már a fórumon akart forex-ezni és to~zsdével foglalkozni az már megtette a lépéseket. Mielött azt hinnéd, hogy megbántásból írtam amit írtam, leszögezném, hogy én tiszteletben tartom a profizmust! nagyanyó! ha még aktuális a probléma akkor szólj hozzá kérlek... -------------------- |
|
|
|
Feb 6 2008, 07:28 PM
Létrehozva:
|
|
|
Aktív Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Aktív fórumozó Hozzászólások: 236 Regisztrált: 3-May 06 Azonosító: 496 |
Mindenkinek köszönöm a segíteni akarást, s a jó tanácsokat.
Próbálkoztam több lehetőséggel is, nem volt az igazi. Most már aktualitását vesztette ez a téma, mivel nem jött be a vállalkozásom, sajna. |
|
|
|
Nov 8 2008, 07:25 PM
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() Csoport: Fórumozó Hozzászólások: 53 Regisztrált: 2-November 08 Azonosító: 15,442 |
én az extra.hu-t de most ott nemlehet regizni ezért vagy atw.hu vagy uw.hu.
|
|
|
|
Nov 8 2008, 07:37 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Tiszteletbeli Tag ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tiszteletbeli Tag Hozzászólások: 3,174 Regisztrált: 8-April 06 Azonosító: 467 |
IDÉZET(penzlinev @ Nov 8 2008, 07:25 PM) [snapback]1015148[/snapback] én az extra.hu-t de most ott nemlehet regizni ezért vagy atw.hu vagy uw.hu. kiváncsi leszek mit akarsz ennyire hirdetni 50 post után....... A hozzászólást -pipikerozell- szerkesztette a következő időpontban: Nov 8 2008, 07:42 PM -------------------- |
|
|
|
Nov 25 2009, 04:41 PM
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Újonc Hozzászólások: 3 Regisztrált: 10-October 09 Azonosító: 21,324 |
Sziasztok én az ATW-t ajánlom ingyenes és SQL adatbázis is van nagyon jól működik.
Nézd meg amit ott csináltam. http://alkalmi-munka.atw.hu/ |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 10th September 2010 - 10:15 PM |
|
|
|
|
|
|